Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/modelsshoes-sport.mk/stor/modification/catalog/controller/common/header.php on line 6Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/modelsshoes-sport.mk/stor/modification/catalog/controller/common/header.php on line 8Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/modelsshoes-sport.mk/stor/modification/catalog/controller/common/header.php on line 10Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/modelsshoes-sport.mk/stor/modification/catalog/controller/common/header.php on line 12Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/modelsshoes-sport.mk/stor/modification/catalog/controller/common/header.php on line 14Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/modelsshoes-sport.mk/stor/modification/catalog/controller/common/header.php on line 16 Информации за испорака

Информации за испорака

По подврдување на порачката , ќе Ве контактира во рок од 12 часа нашиот продавач за потврда

и проверка на сите податоци.

Од тој момент испорака се врши до вашата адреса во рок од 24-48 часа,

во зависност во кое време се ја извршиле порачката.

Курирската служба ќе ве исконтактира на телефонскиот број кој сте го оставиле при порачката.

За порачкa на Артикли над 1000 ден. испораката е бесплатна, a до 1000 е 110 денари.

Доколку порачате два Арткили под 1000 ден.плаќате само еднаш 110 ден. (Пример 590+890+110)

а при порачка на два артикли од кој едниот е под а др.над 1000 ден. не плаќате за достава.(Пример 690+1090)


За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на

modelsshoes@yahoo.com или тел. 071 926667


Ви благодариме!