3. Патики 36-41

3. Патики 36-41
Прикажи:
Сортирај по:

Adidas ACTIVERIDE 2.0 J

Возраст                          &n..

3,090MKD 1,854MKD
Без ДДВ: 1,854MKD

Adidas ALPHAEDGE +

Женски патикиКолекција: Есен-Зима 2023Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: ТекстилПос..

4,590MKD 3,790MKD
Без ДДВ: 3,790MKD

Adidas ALPHAEDGE +

Возраст                          &n..

4,590MKD 3,790MKD
Без ДДВ: 3,790MKD

Adidas Breaknet 2.0 EL K

Женски/Машки патикиКолекција: SS24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: Вештачка кожаП..

2,490MKD 1,990MKD
Без ДДВ: 1,990MKD

Adidas Breaknet 2.0 K

Женски/Машки патикиКолекција: Есен-Зима 2023Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: Вешт..

2,790MKD 2,511MKD
Без ДДВ: 2,511MKD

Adidas COURT PLATFORM

Возраст                          &n..

3,390MKD 2,690MKD
Без ДДВ: 2,690MKD

Adidas COURT PLATFORM

Женски патикиКолекција: Есен-Зима 2023Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: Вештачка к..

3,690MKD 2,990MKD
Без ДДВ: 2,990MKD

Adidas COURTBLOCK

Машки патикиКолекција: SS24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: СинтетикаПостава: Тек..

3,690MKD 3,411MKD
Без ДДВ: 3,411MKD

Adidas COURTBLOCK

Женски патикиКолекција: SS24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: СинтетикаПостава: Те..

3,690MKD 3,411MKD
Без ДДВ: 3,411MKD

Adidas COURTBLOCK

Женски патикиКолекција: SS24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: Вештачка кожаПостава..

3,690MKD 3,411MKD
Без ДДВ: 3,411MKD

Adidas DURAMO SL K

Унисекс патикиКолекција: СС24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: ТекстилПостава: Тек..

3,090MKD 2,781MKD
Без ДДВ: 2,781MKD

Adidas DURAMO SL K

Машки патикиКолекција: SS24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: ТекстилПостава: Текст..

3,090MKD 2,790MKD
Без ДДВ: 2,790MKD

Adidas DURAMO SL K

Возраст                          &n..

3,090MKD 2,490MKD
Без ДДВ: 2,490MKD

Adidas FortaRun 2.0 K

Женски патикиКолекција: СС24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: ТекстилПостава: Текс..

3,390MKD 3,051MKD
Без ДДВ: 3,051MKD

Adidas FortaRun 2.0 K

Женски патикиКолекција: SS24Начин на изработка: Лепени обувкиНадворешен состав: ТекстилПостава: Текс..

3,390MKD 3,051MKD
Без ДДВ: 3,051MKD