Информации за испорака

По подврдување на порачката , ќе Ве контактира во рок од 12 часа нашиот продавач за потврда

и проверка на сите податоци.

Од тој момент испорака се врши до вашата адреса во рок од 24-48 часа,

во зависност во кое време се ја извршиле порачката.

Курирската служба ќе ве исконтактира на телефонскиот број кој сте го оставиле при порачката.

За порачкa на Артикал над 1500 ден. испораката е бесплатна, a до 1500 е 140 денари.

Доколку порачате два Арткили под 1500 ден.плаќате само еднаш 140 ден. (Пример 990+890+140)

а при порачка на два артикли од кој едниот е под а др.над 1500 ден. не плаќате за достава.(Пример 690+1590)


За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на

modelsshoes@yahoo.com или тел. 071 926667


Ви благодариме!